Over ons

Hét adres voor dé dag

Mijn naam is Tim Drijvers. Op jonge leeftijd ben ik met interesse voor licht- en geluidtechniek een discoshow begonnen. Al snel haalde ik veel energie uit deze hobby en kwamen er steeds meer feestjes op de agenda te staan. Deze groei heeft het bedrijf gevormd zoals deze nu is.

In een tijdsbestek van 15 jaar ben ik uitgegroeid tot een professioneel verhuurbedrijf dat zich voornamelijk richt op mooie, moderne en stijlvolle discoshows. Inmiddels werk ik samen met een heel team. Naast de shows zijn wij inmiddels ook gespecialiseerd in het stijlvol aankleden van feestruimtes.

Traffic Weddings hebben we (naast ons verhuurbedrijf Traffic Sound) speciaal opgericht om bruidsparen een zo goed en duidelijk mogelijk inzicht te geven in de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van aankleding en entertainment tijdens een trouwdag. Deze opties zijn vervolgens samen gebundeld binnen Traffic Weddings.
Wij linken meerdere partijen aan elkaar om het overzicht te behouden voor het bruidspaar. Hierdoor kunnen jullie genieten van de dag zelf en zorgen wij op de achtergrond dat alles exact naar wens zal worden geregeld. Mijn team en ik helpen jullie daar graag bij. Vraag gerust vrijblijvend naar informatie via de telefoon, SMS of e-mail. Bespreken jullie dit liever persoonlijk, dan is dat ook geen enkel probleem.

Alleen het beste = genoeg!

1.

Discoshow
De muziek tijdens het feest is toch wel een van de belangrijkste elementen voor een geslaagde dag. Wij bieden de juiste DJ in combinatie met een mooie stijlvolle show. Kortom een knalfeest gegarandeerd.

2.

Aankleding
Met aankleding kun je jullie feestlocatie uniek maken. Wij halen alles uit de kast om jullie locatie om te toveren tot een feestelijk walhalla en met ons oog voor specifieke details zal dat ook zeker lukken.

3.

Ondersteuning
Net dat beetje meer. Wij bieden TOP service, voor ons is goede service vanzelfsprekend. Wij zorgen ervoor dat jullie ondersteund worden gedurende het traject naar de dag toe. De trouwdag zelf staat in het teken van genieten, jullie hoeven deze dag nergens meer aan te denken. Wij zullen alle zorgen uit handen nemen!