Mijn naam is Tim Drijvers. Op jonge leeftijd ben ik met interesse voor licht- en geluidtechniek een discoshow begonnen. Al snel haalde ik veel energie uit deze hobby en kwamen er steeds meer feestjes op de agenda te staan. Deze groei heeft het bedrijf gevormd zoals deze nu is.

In een tijdsbestek van 15 jaar zijn wij uitgegroeid tot een professioneel verhuurbedrijf dat zich voornamelijk richt op mooie, moderne en stijlvolle discoshows. Inmiddels werken we met een heel team samen om tot een mooi eindproduct te komen. Naast de shows zijn wij ook gespecialiseerd in het stijlvol aankleden van feestruimtes en trouwlocaties.

Hét adres voor dé dag:

Traffic Weddings hebben we (naast ons verhuurbedrijf Traffic Sound) speciaal opgericht om bruidsparen een zo goed en duidelijk mogelijk inzicht te geven in de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van aankleding en entertainment tijdens een trouwdag. Deze opties zijn vervolgens samen gebundeld binnen Traffic Weddings.

Wij linken meerdere partijen aan elkaar om het overzicht te behouden voor degene die het feest geeft. Hierdoor kunt u genieten van het feest zelf en zorgen wij op de achtergrond dat alles exact naar wens zal worden geregeld. Wij helpen u daar graag bij. Vraag gerust vrijblijvend naar informatie via de telefoon, Whatsapp of e-mail. Bespreekt u dit liever persoonlijk, dan is dat ook geen enkel probleem.

Hét adres voor dé dag: